Maak een afspraak

High-tech ten dienste van de ontwikkeling van uw steunzolen

De steunzolen worden op maat van elke patiënt gemaakt. Bij de maatname kijken we naar het gangpatroon en wordt er een 2D of 3D scan van de voeten genomen. Vervolgens ontwerpen we de steunzolen digitaal en worden ze uitgefreesd in het materiaal aangepast aan de behoeften van de patiënt. Het ontwerp wordt opgeslagen zodat er gemakkelijk een kopie of een aangepaste versie kan gemaakt worden.

Wie het schoentje past …

Een goede steunzool heeft pas maximaal effect in combinatie met een degelijke schoen. Er zijn tegenwoordig heel wat kwaliteitsschoenmerken die schoenen produceren die hiervoor in aanmerking komen. In dit bewuste schoentype zit een losse zool die eruit gehaald kan worden zodat er voldoende plaats is om de steunzool te plaatsen. Vergis u echter niet, dergelijke schoenen kunnen ook heel modieus zijn.

U vindt ze in een speciaalzaak voor comfortschoenen, zoals bijvoorbeeld onze schoenwinkel in Gent: www.schoenenmatton.be. De verkoopsters zullen u hier met kennis van zaken bijstaan om samen met u de juiste schoen te vinden waar uw steunzolen perfect in passen.


TOP