Uw referentie voor orthopedische schoenen en steunzolen

Kwaliteit, functionaliteit en esthetiek verenigd in een uniek product.  Dat is de kernzin waarmee Pieter Matton Orthopedie omschreven kan worden.  We zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen.  Daarbij maken we steeds gebruik van duurzame materialen en bovenal het beste leder.

Maatwerk van de beste kwaliteit

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan alvast een kijkje in ons fotoboek.  U vindt er een greep uit ons aanbod orthopedische schoenen.  Stuk voor stuk zijn deze creaties maatwerk.  Dat betekent voor u als klant dat zaken zoals kleur, leersoort en hakhoogte perfect aangepast kunnen worden aan uw noden en persoonlijke voorkeur.

Verder kan u bij ons ook terecht voor aanpassingen aan confectieschoenen of op maat gemaakte silicone teenspreiders.

Aarzel niet langer en breng een bezoek aan onze nieuwe vestiging op de De Pintelaan in Gent.  We zijn meer dan vlot bereikbaar en vanuit onze ondergrondse parking kan u de lift nemen naar de winkel waar ons team klaarstaat om u met de beste zorgen te omringen.

Vanaf juli 2014 kan u ook terecht in onze nieuwe winkel in de Stationsstraat in Oudenaarde, waar we dankzij onze vernieuwde infrastructuur ook voor deze regio een betere service kunnen garanderen.

Vanaf 1/10/2018 kan u ook terecht op onze nieuwe hoofdlocatie met ruime parking  in Nazareth:  Steenweg Deinze 72.
In onze goed bereikbare (afrit E17 op 1km) en modern uitgeruste praktijkruimtes in Eke-Nazareth zullen wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Deze locatie fungeert vanaf 1/10/2018 als hoofdkwartier waar de productie van onze orthopedische schoenen gecentraliseerd zal zijn.

Door de aanwezigheid van alle machines kunnen wij u daar het snelst bedienen voor service en herstellingen aan uw orthopedische schoenen.

FaLang translation system by Faboba